DİYARBAKIR / HAZRO - Dadaş Eğitim Şehitleri İlkokulu

Dadaş Eğitim Şehitleri İlkokulu

hazro dadaş köyü /diyarbakır
Vizyon
Her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını sağlamak, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmaktır.
Misyon
Okulumuz öğrencilerini; ilgi ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata ve üst öğrenime hazırlamak, haklarını kullanma, başkalarının haklarına saygı duyma, görevini yapma ve sorumluluk yüklenebilen birey olma bilincini kazandırmak, millî ve evrensel kültür değerlerini tanımalarını, kendilerine, ailelerine, topluma ve çevreye olumlu katkılar yapan, kendisi, ailesi ve çevresi ile barışık, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, iş birliği içinde çalışan, hoşgörülü ve paylaşmayı bilen, dürüst, erdemli, iyi ve mutlu yurttaşlar olarak yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Tam öğretim
kalorifer
Ulaşım
Diyarbakırdan servisimiz vardır. Ayrıca Hazro ilçe merkezinden de servis vardır.
DİYARBAKIR MERKEZDEN VE HAZRO MERKEZDEN OKULA SERVİS VARDIR.
DADAŞ MAHALLESİ HAZRO
il merkezine 78 km ilçe merkezine 6 km